بقائی: آمریکا عدالت‌خواهان را تحریم و نسل‌کش‌ها را آزاد گذاشت سوئد سفیر ایران را احضار کرد پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد

ترامپ جانسون را فردی خائن نامید

روزنامه دیلی میل فاش کرد رئیس‌جمهور آمریکا اقدام نخست‌وزیر انگلیس در اعطای مجوز همکاری به شرکت چینی هواوی را خیانت دانسته است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۰ - ۰۴ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 23
کد خبر: ۳۶۷۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه دیلی میل افشا کرد دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا از اقدام بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس برای اعطای مجوز به شرکت هواوی برای راه اندازی اینترنت نسل پنجم در این کشور، با عنوان «خیانت» یاد کرده است.

 

بنا بر این گزارش، ترامپ لفظ «خیانت» را در هنگام گفت‌وگو با مقامات ارشد کاخ سفید و نه با اشاره مستقیم به بوریس جانسون استفاده کرده است.

 

گفته می‌شود پس از اعطای مجوز به شرکت چینی هواوی برای راه اندازی شبکه نسل پنجم تلفن همراه در انگلیس، مکالمه تلفنی میان جانسون و ترامپ صورت گرفت که در آن رئیس جمهور آمریکا به معنای واقعی کلمه بر سر او فریاد می‌زند. 

 

روزنامه محلی «ایونینگ استاندارد» گزارش داد در این مکالمه تلفنی با کوبیدن گوشی تلفن از سوی دونالد ترامپ به پایان رسید. بنا به این گزارش، کسانی که در دفتر نخست وزیری انگلیس حاضر بودند از اینکه ترامپ اینقدر نامحترمانه با نخست وزیر انگلیس حرف می‌زد، حیرت زده شدند.

 

یکی از منابع آگاه از این مکالمه تلفنی گفت که ترامپ به شدت عصبانی بوده و این موضوع از کلماتی که او استفاده می‌کرده است، مشهود بود.

 

دولت انگلیس اعلام کرد این کشور به شرکت هواوی چین اجازه خواهد داد در زمینه ساخت شبکه‌های نسل پنجم به طور محدود فعالیت کند و حال آنکه ترامپ پیشتر آشکارا از لندن خواسته بود از همکاری با هواوی دست بکشد. کارشناسان معتقدند این تصمیم دولت انگلیس شکستی دیگر را برای ترامپ در مقابله با چین آن هم در یکی از متحد‌ترین کشور‌ها با آمریکا و دوست سنتی آن رقم زد.

 

اختلافات واشنگتن و لندن بر سر این غول مخابراتی به حدی بالا گرفته که مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا، را راهی انگلیس کرد. یک مقام بلندپایه اتحادیه اروپا نیز اعلام کرد اتحادیه اروپا فعالیت‌های این شرکت بزرگ چینی را در اروپا ممنوع نخواهد کرد.

 

آمریکا به شدت علیه شرکت هواوی چین موضع گرفته است و می‌گوید با حضور این شرکت در کشور‌های دیگر، اطلاعات حساس به دست چینی‌ها خواهد رسید.

 

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر